Tru-Test RFID olvasók

Kínálatunkban szerepel a hobbiállatoknál használható kisméretű kéziolvasó és a terepi munkavégzés során, nagytestű gazdasági állatoknál is használható kézi RFID rúdolvasó. Minden készülékünk tárolja az olvasott adatokat, melyeket kábelen - vagy megfelelő típus esetén - akár bluetooth kapcsolaton keresztül tölthetünk fel PC-re, ahol az adatok további felhasználása, rendezése történik. Így a kisállatos állatorvosi praxistól a nagyüzemi állattenyésztésig tudunk kézi olvasóberendezést ajánlani.

Állattenyésztők számára ajánljuk a Tru-Test rögzített panel olvasó berendezéseket. A készülékek könnyen rögzíthetők karámra, kezelőfolyosókra stb. Az olvasó panelantennája alapján két méret érhető el: közepes juhra/kecskére/sertésre, illetve nagy szarvasmarhára/nagyobb termetű állatokra. Az olvasóberendezés akár több antennát is képes kezelni és a megfelelő Tru-Test mérlegekkel együtt dolgozva párhuzamosan történik a mérlegelés és az állatazonosítás.

Tru-Test XRP 2  rögzített RFID olvasó

Tru-Test XRP 2...Tru-Test XRP 2 rögzített RFID olvasó

Nettó ár: 485.000 Ft

Bruttó ár: 615.950 Ft

TRU-TEST RFID szarvasmarha olvasó rendszerÁllattenyésztőknek ajánljuk a Tru-Test panelolvasókat. A készülékek könnyen rögzíthetők karámra, kezelőfolyosóra stb. Az olvasó panelantennája alapján két  méret érhető el:...
További részletek
Tru-Test XRS RFID olvasó

Tru-Test XRS RFID...Tru-Test XRS RFID olvasó

Nettó ár: 295.000 Ft

Bruttó ár: 374.650 Ft

További információért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
További részletek
Vissza az előző oldalra